У Рівненській області рятувальники провели для школярів урок з основ безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники провели для школярів урок з основ безпеки життєдіяльності

08.05.15 10:48 0 523
7 травня співробітниками Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено відкритий урок «Основи безпеки життєдіяльності» з учнями місцевої загальноосвітньої школи №6.

Зустріч з дітьми була побудована на діалогах. У ході уроку рятувальники розповідали дітям правила поведінки у різних надзвичайних ситуаціях, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Також, офіцери ДСНС наводили приклади найпоширеніших надзвичайних ситуацій та пожеж, які найчастіше виникають у повсякденному житті.

Як зазначив начальник Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Юрій Грицак: «Саме для попередження дитячого травматизму працівники Служби порятунку проводять низку профілактичних заходів у вигляді акцій, бесід, конкурсів, адже рятувальники вважають, що діти не тільки повинні мати чітке уявлення про причини нещасних випадків і заходи щодо їх запобігання, але й вміти діяти у разі виникнення будь-яких надзвичайних подій та зуміти за необхідності надати правильну першу допомогу людям, що потрапили в біду».

Дубенський міськрайонний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В обласній державній ...

КОМЕНТАРІ