Львівська "Свобода" вимагає заборонити проведення масових заходів 9 травня

Львівська "Свобода" вимагає заборонити проведення масових заходів 9 травня

08.05.15 08:36 0 618
Слід вжити усіх заходів, аби запобігти червонопрапорним провокаціям 9 травня у Львові. Відповідне звернення до міського голови Андрій Садового та начальника ГУ МВС України у Львівській області скерував голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

"Напередодні 9-го травня у засобах масової інформації цього року знову з'являються повідомлення про можливі провокації у Львові, які готують представники проросійських організацій. Нагадаю, що будь-які акції зі святкування совєцького "дня перемоги" на 9 травня постійно супроводжувалися провокаціями та загрозою для безпеки львів'ян. Пам'ятаємо, як 2011 року цього дня відбулися масові побиття львів'ян із боку правоохоронців, які тоді захищали приїжджих провокаторів із червоними прапорами. Неприпустимо, аби це повторилося знову!" – наголосив свободівець.

"Використання символіки "русскава міра" – червоних прапорів та "георгіївських стрічок" – це відверта провокація. Ми вимагаємо від міського голови Андрія Садового та начальника Головного управління МВС у Львівській області Дмитра Загарії невідкладно вжити усіх заходів для заборони будь-яких масових зібрань на території міста 9 травня 2015 року. Зі свого боку, цього дня ми сприятимемо міліції в охороні правопорядку в місті", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ