У Рівненській області завдяки злагодженій роботі місцевих пожежних команд вдалося запобігти розповсюдження вогню на сусідні житлові будинки

У Рівненській області завдяки злагодженій роботі місцевих пожежних команд вдалося запобігти розповсюдження вогню на сусідні житлові будинки

09.05.15 11:39 0 662
07 травня о 08:31 в оперативно-диспетчерську службу 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС поступило повідомлення, що у селі Виликий Мидськ Костопільського району горить житловий будинок. На місце пожежі відразу було направлено місцеві пожежні команди сіл Великий та Малий Мидськ.

Прибувши на місце події, вогнеборці з з’ясували, що горить дерев’яний житловий будинок розміром 12х6 метрів. На момент приїзду рятувальників вогонь вже повністю охопив будівлю. Власниця будинку, 80-річна пенсіонерка, перебувала на вулиці, у палаючому приміщенні нікого не було. Сільські вогнеборці відразу приступили до ліквідації пожежі із двох напрямків. Першочерговим завданням було не дати вогню перекинутися на зовсім поруч розташовані сусідні житлові будинки та господарчі прибудови. Також на допомогу було викликано пожежну автоцистерну Мидського лісництва. Боротьба з вогнем тривала майже годину. О 09:45 пожежу було повністю ліквідовано та врятовано від вогню сусідське майно.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття житлового будинку, вікна, двері та речі домашнього вжитку.

Згодом вогнеборцям вдалося з’ясувати передумови виникнення пожежі. Виявилось, що у оселі проживали 80-річна мати та її син. Старенька жінка того дня поралася неподалік на городі, а син пішов на роботу. Через деякий час господиня відчула запах диму. Коли жінка відкрила вхідні двері у будинок, стовп вогню мало не збив її з ніг. Середина будівлі була вся охоплена вогнем. Перелякана жінка почала кликати на допомогу сусідів, які і викликали вогнеборців.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група міліції та працівників ДСНС. Причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ