У Рівненській області під час батьківських зборів рятувальники провели роз’яснювальну роботу

У Рівненській області під час батьківських зборів рятувальники провели роз’яснювальну роботу

09.05.15 15:20 0 825
08 травня співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області завітали до Привільненської загальноосвітньої школи, де проходили батьківські збори.

Під час заходу рятувальники провели серед персоналу школи, батьків та учнів інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання основних вимог правил пожежної безпеки у весняно-літній період. У першу чергу офіцери ДСНС звернули увагу батьків та дітей на останні факти виникнення пожеж з причини дитячих пустощів та їх наслідки. Також присутнім було роз’яснено пожежні вимоги під час перебування в лісопаркових зонах, заходи безпеки на воді та правила дій у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів. Обслуговуючому персоналу школи рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки для освітніх закладів та проінструктували, як необхідно діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події, а також вручили тематичні пам’ятки і листівки щодо безпеки життєдіяльності.

«Сьогодення вимагає, щоб наші діти не тільки мали чітке уявлення про причини нещасних випадків і заходи щодо їх запобігання, але й вміли правильно діяти під час екстрених ситуацій та за необхідності надати першу допомогу. Тому, саме для попередження дитячого травматизму і загибелі дітей, а також підготовки їх до можливих надзвичайних пригод, співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводять низку профілактичних заходів у вигляді громадських акцій, конкурсів, лекцій та виступів», - зазначив начальник Дубенського міськрайонного сектору підполковник служби цивільного захисту Юрій Грицак.

Дубенський МРС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ