Ветерани святкували День Перемоги в світлиці Рівненського територіальний центру соціального обслуговування

Ветерани святкували День Перемоги в світлиці Рівненського територіальний центру соціального обслуговування

09.05.15 16:13 0 793
Концерт удався задушевним: співав хор "Надвечір'я", читали вірші ветерани і бібліотекарі. Пригадували фронтові пісні, що підтримували їхній дух в роки страшного лихоліття.

На свято завітав до ветеранів міський голова Рівного Володимир Хомко. Згадалося: за всі роки, що він керує містом, мер завжди знаходить час, щоб виказати свою вдячність людям, що врятували Україну від війни.

- Зі святом вас, з Днем Перемоги, - звернувся до людей, яким воєнне лихоліття ламало долі, випробовувало боями, голодом смертями найдорожчих, Володимир Євгенович. - Від поколінь, які живуть після війни, я дякую за те, що ми живемо. Мені немало років, та я не знав ані війни, ані голоду, ані холоду. Я ріс завжди нормально вдягнутий, учився в гарній школі, улітку їздив відпочити в дитячі табори...

А зараз непростий переживає Україна час. Я б ніколи б не подумав, що й на моє життя припаде війна. Та з нас ніхто б в це не повірив. Але пройшло сімдесят років, і ми знову воюємо. То хочу побажати всім нам, щоб ми нарешті збудували таку державу, де наші діти та онуки жили у щасті і в достатку. Щоб ми не заглядались на Європу, а тут була Європа. І щоб не ми, а навпаки, - нам заздрили по-доброму. Бо в українців все для цього є: хороші роботящі люди, чудова родюча земля, ліси, корисні копалини. І нас багато: аж 46 мільйонів. Бажаю щастя і здоров'я вам і вашим близьким. І щоб завжди вас щиро поважали і любили… Працівники терцентру покликали ветеранів за святкові столи. Там теж співали: і "Катюшу", й "Варшав'янку".

Як добре, що у терцентрі завжди турбуються, аби створити для рівнян, представників покоління, яке пережило Другу світову війну, можливість разом зустріти важливе для них свято. Дбайливими руками накривають столи, і з фронтовою піснею дають можливість повернутися стареньким у далеку молодість.

Сергій СНІСАРЕНКО

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У столиці Росії силовики ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: "Усі ...

КОМЕНТАРІ