Хмельницький обласний госпіталь для ветеранів,інвалідів війни готовий до організації реабілітації учасників АТО

Хмельницький обласний госпіталь для ветеранів,інвалідів війни готовий до організації реабілітації учасників АТО

09.05.15 12:28 0 662
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний та голова обласної ради Іван Гончар відвідали ветеранів війни та учасників АТО, які проходять лікування в обласному госпіталі ветеранів війни. Керівництво області передало лікувальному закладу пакет документів на нове обладнання, яке відтепер функціонуватиму у госпіталі – це

рентгенапарат та монітор для реанімаційного відділення. Устаткування придбане на кошти обласного бюджету на суму понад 2 млн. гривень. Окрім того, для потреб закладу благодійники подарували реанімаційно-хірургічний монітор та ультразвуковий апарат.

Голова адміністрації привітав усіх присутніх зі святом Великої Перемоги на нацизмом. «Ми вшановуємо усіх, хто здобував перемогу на передовій, чи кував її у тилу. Ми схиляємо голови перед тими молодими хлопцями, яким зараз доводиться боронити нашу землю від агресії колись дружньої нам держави», - сказав Михайло Васильович.

За словами т.в.о. обов'язки головного лікаря закладу Оксани Бочкарьової, нині у госпіталі лікуються учасники Другої світової війни, ветерани та діти війни. Усього в шпиталі зараз 236 пацієнтів, серед яких четверо бійців АТО. «Заклад готовий надати кваліфіковану медичну допомогу і провести реабілітацію більшій кількості військовослужбовців», - запевнила Оксана Бочкарьова.

Щорічно вживаються заходи з покращення матеріально - технічної бази закладу. Зокрема, цього року, для забезпечення безперебійним електроживленням закладу закуплено дизель-генератор на суму 200 тис. гривень, з обласного бюджету виділено 2 млн. 250 тис. гривень на закупівлю сучасного рентгенологічного апарату.

На традиційну зустріч з ветеранами, учасниками воєнних конфліктів на територіях інших держав та бійцями АТО напередодні відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом завітали також, керівництво обласної Ради організації ветеранів, обласної організації воїнів-інтернаціоналістів, Департаментів охорони здоров'я та соціального захисту ОДА.

Довідка.

На обліку в органах соціального захисту населення перебуває понад 54,3 тисячі ветеранів війни.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпаття: розпочато ...

КОМЕНТАРІ