Волинська область: рятувальники провели День цивільного захисту для майбутніх педагогів

Волинська область: рятувальники провели День цивільного захисту для майбутніх педагогів

09.05.15 11:47 0 689
8 травня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі імені А.Ю. Кримського рятувальники у рамках Дня цивільного захисту провели навчальні заходи для студентів та педагогічного колективу.

Заняття складалось з теоретичної та практичної частин. Проведено конкурси, естафети, відкриті уроки, інструктаж щодо користування індивідуальними засобами захисту (протигази, респіратори). Відпрацьовано дії щодо евакуації учасників навчально-виховного процесу, надання першої допомоги постраждалим при аваріях з викидом небезпечних хімічних речовин та умовна пожежа. Наступним етапом заходу стало комплексне об’єктове тренування. За сигналом "Увага всім!" здійснено оповіщення учасників навчально-виховного процесу про надзвичайну ситуацію. Учні коледжу під керівництвом вчителів організовано, згідно з планом евакуації, покинули приміщення класів та вирушили до протирадіаційного укриття.

Після практичних занять рятувальники провели з учнями та педагогами лекцію-інструктаж щодо дотримання вимог правил пожежної та техногенної безпеки в побуті з питань цивільного захисту. Також нагадали порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, правила поведінки у лісах, на воді та дії при виявленні вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів тощо.

Як зазначили педагоги коледжу, День цивільного захисту став корисним не тільки для студентів, які отримали важливу інформацію про правила безпеки та здобули практичні навички з їх використання, але й для педагогів, які обмінялися досвідом в організації навчальної роботи з питань безпеки життєдіяльності.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ