Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області взяли участь в заходах з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення

Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області взяли участь в заходах з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення

09.05.15 10:54 0 705
Згідно Указу Президента «Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни» та Закону «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» Україна розпочинає нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення.

8 травня в Івано-Франківську відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яку здобуто важкою ціною, але безмежною є вдячність тих поколінь, які вже виросли у післявоєнний час.

З цієї нагоди в Управлінні У ДСНС в області відбулися урочисті збори, на яких, було зазначено, що ці вшанування відбуваються у складний для країни час, коли нашій державі знову доводиться відстоювати свою свободу і незалежність. Також присутні переглянули документальні фільми про Другу світову війну та про події, які зараз відбуваються на Сході.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк зазначив, що за перемогу у Другій світовій війні Україна заплатила надзвичайно високу ціну, і наш обов’язок – пам’ятати про це і бути гідними високого подвигу .

Також керівництво та працівники Управління ДСНС в області взяли участь в урочистостях, які відбулися на меморіальному кладовищі по вулиці Б.Лепкого в обласному це­н­трі, на яких були присутні голова обл­дер­ж­а­д­міністрації Олег Гончарук, міський голова Івано-Франківська Ві­ктор Анушкевичус, пре­дставники духовенства та грома­д­ськості, керівники обласних упра­в­лінь та відомств, представники ветеранських організацій та пар­тій. Пі­с­ля покладання квітів до монументу «Скорботна мати» і панахиди за душами полеглих у тій стра­шній ві­й­ні присутні вшанували пам’ять за­ги­блих хвилиною мовчання.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Вінничина: обласна влада ...

КОМЕНТАРІ