У Новояворівську відбудеться вечір пам’яті Андрія Кузьменка

У Новояворівську відбудеться вечір пам’яті Андрія Кузьменка

12.05.15 08:30 0 676
У місті Новояворівську Яворівського району Львівської області, в Палаці культури «Кристал», 15 травня відбудеться вечір пам'яті «Кузьма Скрябін вустами дитини», під час якого пройде великий благодійний концерт.

Про це повідомив 11 травня, власкор IA ZIK з посиланням на дані адміністрації ПК «Кристал».

За словами організаторів, на захід запрошено усіх тих, хто любив за життя Андрія Кузьменка, у чиїх серцях пам'ять про цю талановиту й добру людину залишиться назавжди.

Нагадаємо, що в місті Новояворівську Львівської області люди досі тужать за своїм іменитим краянином, світлої пам’яті Андрієм Кузьменком – українським співаком, письменником, телеведучим, продюсером, актором, лідером гурту «Скрябін» і просто дуже хорошою людиною. Зокрема, в школі №1 міста Новояворівська педагоги, учні, колишні однокласники Андрія Кузьменка влаштували чудовий вечір його пам’яті.

А в Яворові до символічного меморіалу з портретами Героїв Небесної сотні та загиблих в АТО військовослужбовців, облаштованомуг ромадою на постаменті пам’ятника Тарасові Шевченку, долучилася й світлина трагічно загиблого улюбленця яворівчан Андрія Кузьменка. Біля цього символічного меморіалу люди постійно запалюють лампадки, кладуть живі квіти, а діти вкинули жменьку цукерок.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ