Буковинські автоінспектори виявляють підробки…

Буковинські автоінспектори виявляють підробки…

13.05.15 09:43 0 570
Ознаки кримінальних правопорушень встановлено під час нагляду за дорожнім рухом.

Зокрема, на стаціонарному посту ДПС у Вижниці при виконанні цільової операції автоінспектори зупинили автомобіль «БМВ-525»,яким керував 26-літній мешканець села Чорногузи.

При детальнішому огляді автівки з’ясувалось, що номер кузова іномарки підроблено. Вивченням ситуації, що має ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України, займається слідчо-оперативна група міліції.

Цього ж дня (11.05.2015) на Кельменеччині в селі Бузовиця автоінспекторами було зупинено ще одну іномарку — «БМВ-316» під керуванням 37-літнього мешканця міста Новодністровськ. Під час перевірки документів встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки, а ідентифікаційний номер кузова не відповідає інформаційній базі «Автомобіль».

Загалом, у першому кварталі 2015 року під час нагляду за дорожнім рухом та спеціальних заходів працівниками ДАІ виявлено 4 факти керування транспортними засобами з перебитими номерами кузова та 9 фактів використання підроблених документів.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку інформація щодо ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ