В Чернівецькій області рятувальники нагадали вихованцям дитячого садочку правила безпеки

В Чернівецькій області рятувальники нагадали вихованцям дитячого садочку правила безпеки

13.05.15 08:08 0 584
12 травня в Дошкільному навчальному закладі № 30, який знаходиться по бульварі Героїв Сталінграду у Чернівцях, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели роз’яснювальну роботу з вихованцями садочку. До цієї роботи також долучилася і Кафедра безпеки життєдіяльності Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Даний захід проводився з метою навчання дітей правилам безпеки та виховання у малечі культури безпечної поведінки.

Захід розпочався з того, що рятувальники нагадали діткам про всю небезпеку яку несе в собі вогонь. «Полум’я може бути як другом, так і ворогом. Тому постійно дотримуйтеся правил пожежної безпеки» – звернулися до діток рятувальники. Також малечі нагадали, що влітку діти полюбляють гуляти в лісі. Тому під час перебування в лісах необхідно дотримуватися правил безпеки, адже в спекотний період достатньо найменшого джерела вогню, щоб виникла масштабна пожежа. Також рятувальники нагадали вихованцям дошкільного навчального закладу, про те, що маленьким діткам необхідно відпочивати в лісі лише разом із батьками.

В свою чергу, представники Кафедри безпеки життєдіяльності провели заняття з дітьми щодо правильного надання домедичної допомоги. Наприклад, діткам розповіли та на практиці показали що робити якщо людина втратила свідомість, травмувалася внаслідок пожежі чи дорожньо-транспортної пригоди. Також всі дітки змогли самостійно допомогти умовному потерпілому.

«Наші вихованці отримали і корисні знання, і позитивні емоції. Нам дуже приємно, що працівники Управління ДСНС та університету провели таку роз’яснювальну роботу з дітками» – повідомила в.о. завідуючої дошкільного навчального закладу № 30 Ірина Патрабой.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Києві показують чорновий ...

КОМЕНТАРІ