Луцьк: «Стріла» зустрічала ветеранів

Луцьк: «Стріла» зустрічала ветеранів

13.05.15 15:55 0 528
В клубі за місцем проживання «Стріла» (бульвар Дружби Народів, 13а) міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» 5 травня відбулася зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни, які проживають у мікрорайоні підшипникового заводу.

Організатори та вихованці клубу з великою шаною та квітами зустріли далеко вже не молодих людей, які перенесли лихоліття війни. Діти з цікавістю розглядали на грудях ветеранів ордени та медалі, що були здобуті в тяжких боях, захищаючи свою Батьківщину. Діти щиро дивились у вічі воїнам і кожному хотілося доторкнутися до нагород.

Усі з неприхованою цікавістю слухали розповіді-спогади ветерана Зеленова Валентина Андрійовича. В його голосі було відчутно щемливий біль від того, що пережиті ним важкі випробування доводиться і в наш час переживати теперішньому поколінню.

На завершення зустрічі юні каратисти, вихованці клубу «Стріла», виступили перед ветеранами, показавши свої вміння і навички, які здобули під час тренувань в секції під керівництвом тренера Віктора Лавренюка.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ