В Луцьку мирні баталії сивочолих ветеранів за шахівницями

В Луцьку мирні баталії сивочолих ветеранів за шахівницями

13.05.15 17:23 0 553
9 травня у скорботі, хвилиною мовчання за героїв, які віддали своє життя у роки Великої Вітчизняної війни, та героїв, які полягли за соборність, незалежність шньої України, в клубі «Біла тура» міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено відкритий шаховий турнір, приурочений до Дня Перемоги.

Організаторами проведення святкового спортивного заходу були: комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації й громадської організації «Ми +».

Під час змагань поважні гравці, учасники шахових баталій довели, що «війна» на шахівницях — це самий мирний спосіб визначення переможців.

У підсумку в старшій групі перше місце зайняв лучанин Микола Зуй (68 років) набравши 7 очок з 9. Друге місце у Адама Стадника (73 роки) — 5,5 з 9 очок (Луцьк). І третє місце виборов також представник обласного центру Володимир Войтович (70 років) — 5 очок з 9 можливих.

У молодшій групі переможцем став гість з Володимира-Волинського Микола Бранчук (51 рік) — 7 очок з 9. Друге місце в лучанина Анатолія Мазія (60 років), який набрав 6,5 очок з 9. І третє місце ще один лучанин - Анатолій Костенюк (59 років) — 6 очок з 9.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями комітету по фізичній культурі та спорту та призами від громадської організації «Ми +».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До суду направлено ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ