У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки  відбулося відкриття Фестивалю науки

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулося відкриття Фестивалю науки

13.05.15 11:08 0 554
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулося відкриття Фестивалю науки та IX Міжнародної науково-практичної конференції «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень» за участі міського голови Миколи Романюка, ректора СНУ імені Лесі Українки, доктора біологічних наук, професора Ігоря Коцана, проректора з наукової роботи СНУ імені Лесі Українки, доктора юридичних наук, професора Михайла Яцишина, доктора політичних наук, професора СНУ імені Лесі Українки Валентина Малиновського.

Міський голова у вітальному слові акцентував на тому, що місто, яке не підтримує студентів, не має майбутнього. Висловив найщиріші слова підтримки усім молодим науковцям, особливо тим, що беруть участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції, побажав щоб теми, які вони обрали, згодом мали продовження у кандидатських і докторських дисертаціях. Микола Романюк подякував ректору університету Ігорю Коцану за підтримку науковців і запевнив, що кращі напрацювання університету будуть враховані при плануванні Стратегії розвитку міста Луцька. Також зазначив, що сприятиме, щоб плани щодо створення студентського містечка у Луцьку були реалізовані. Побажав усім цікавих творчих дискусій, успіхів у здобутті наукових вершин, хорошого настрою та удачі.

Фестиваль триватиме протягом чотирьох днів, 12–15 травня, на факультетах (інститутах) відбудуться відкриті лекції, презентації, круглі столи, секційні засідання. Щоб охопити і об'єднати зусилля вчених різних профілів заняття відбуваються у сімнадцяти різних секціях, окремі мають і підсекції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ