Свободівські волонтери в Горохові провели благодійну акцію зі збору коштів для української армії

Свободівські волонтери в Горохові провели благодійну акцію зі збору коштів для української армії

13.05.15 13:18 0 586
10 травня 2015 року Волонтерський центр у місті Горохів на чолі з керівником Горохівської районної організації ВО "Свобода" Валентиною Магурчак провів великий благодійний захід "Збережемо Матір-Україну", на якому збирали кошти для української армії.

Захід, що відбувся на стадіоні "Колос", відвідали близько 5 тисяч горохівців та гостей міста. Під час відкриття отець Андрій Сидор з Свято-Вознесенського храму міста Горохів УПЦ КП нагородив очільницю горохівських свободівців Валентину Магурчак медаллю за "Любов та жертовність до України".

Під час заходу були проведені спортивні змагання між родинами, розіграно благодійну лотерею, відбувся конкурс читання віршів на тему "Мама, Україна, Батьківщина". Акцію підтримали 37 байкерів з Волинської та Львівської областей.

Участь в благодійній акції "Збережемо Матір-Україну" взяли музичні гурти "Дикі серцем" і "Механічний апельсин" зі Львова, співачка Христина Панасюк з Рівного та лауреат всеукраїнських та обласних пісенних конкурсів горохівка Ірина Голуб.

Окрім того, на події був присутній керівник Волинського гуманітарного комітету забезпечення війська Сергій Коба, який привітав всіх жінок з Днем матері, подякував організаторам акції і подарував для солдат 10 наборів ключів, болгарку та інструмент.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна затвердив ...

КОМЕНТАРІ