У подвійній ДТП на Волині четверо осіб загинуло,четверо - травмовано,(+фото)

У подвійній ДТП на Волині четверо осіб загинуло,четверо - травмовано,(+фото)

13.05.15 11:44 0 573
Потерпілих із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставили в лікарню. На місці події працюють працівники ДАІ, слідчі та експерти-криміналісти.

Автопригода трапилася приблизно о 3-й годині ночі на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, поблизу села Старі Кошари Ковельського району. За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді-100» допустив зіткнення з автомобілем «Опель-Омега». Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, а транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.



– Помітивши побиті машини, для надання допомоги на узбіччі зупинилися автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксвагент ЛТ». Водії та пасажири вийшли, аби дізнатися обставини аварії. У цей момент із припаркованими авто з невідомих причин зіткнувся «Мітсубіші-Галант», який прямував зі сторониЛюбомля. У результаті дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб загинуло, ще четверо із травмами різного ступеню тяжкості доставлені в лікарню, – повідомив начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.



За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини і причини аварії. Винуватцю ДТП загрожує до десяти років позбавлення волі.





УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Багатодітна родина із ...
Наступна новина: На Тернопіллі учні ...

КОМЕНТАРІ