Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали ймовірного винуватця ДТП (+фото)

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали ймовірного винуватця ДТП (+фото)

13.05.15 14:32 0 618


Працівники Державтоінспекції Рівненської області встановили та розшукали транспортний засіб, водій якого здійснив наїзд на пішохода та після скоєння ДТП залишив місце пригоди.

9 травня близько 22-ї години на автодорозі «Озеро-Дубівка-Кідри», між селами Новаки та Каноничі, Володимирецького району, невідомий водій, керуючи мотоциклом, здійснив наїзд на 24-річного чоловіка. Після скоєння ДТП водій зник з місця події у невідомому напрямку.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід, житель Володимирецького району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

На розшук транспортного засобу, який підозрювався у скоєнні автопригоди, було орієнтовано всі наряди Державтоінспекції, які несли службу неподалік.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів 10 травня інспекторами ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району було розшукано мотоцикл «JIANSHE», а також водія, 28-річного жителя Володимирецького району, який підозрюються у скоєнні вищевказаної дорожньо-транспортної пригоди.

Транспортний засіб та водія працівники Державтоінспекції доставили в Кузнецовський МВ УМВС.

Наразі працівники міліції з'ясовують причини та обставини даної події.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ