«Перспективи розвитку Тернопільщини – інвестиційний аспект»

«Перспективи розвитку Тернопільщини – інвестиційний аспект»

13.05.15 09:21 0 629
Міжнародний круглий стіл на таку тему розпочався 12 травня, у Центрі Євростудій Тернопільського національного економічного університету. У ньому беруть участь генеральні та почесні консули більше десяти країн Європи, Азії та Латинської Америки, а також керівники Тернопільщини та районів області.

Вітаючи почесних гостей, голова обласної ради Василь Хомінець наголосив: « непересічна подія відбувається у Тернополі. На запрошення приїхало багато людей, які впливають на зовнішню політику своїх держав по відношенню до нашої країни і, зокрема, нашого регіону. Тернопілля продовжує відкриватися, показувати свою інвестиційну привабливість. Ми починаємо йти назустріч один одному, адже сучасний цивілізований світ базується на тісній співпраці. Міжнародний круглий стіл – це перший крок до співробітництва. Презентація потенціалу нашої області – це другий крок. Сподіваюся, що після цього буде прокладена добра дорога до нашої взаємовигідної співпраці. Представницька та виконавча влада в області єдині у своїй позиції – наш край відкритий для інвестицій, для розвитку бізнесу. Переконаний, що наш край буде надійними партнером у взаємовигідній міжнародній співпраці».

Після представлення роботи генеральних та почесних консульств, гостям зарепрезентували інвестиційний потенціал Тернопільської області.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині зростає ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ