В Закарпатській області на пожежі в смт Міжгір’я рятувальники виявили тіло 46-річного чоловіка

В Закарпатській області на пожежі в смт Міжгір’я рятувальники виявили тіло 46-річного чоловіка

13.05.15 17:29 0 544
У ніч на 10 травня в смт Міжгір’я на вул. Прохідній сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку. На момент появи вогню в помешканні перебував 46-річний зять власника обійстя. Його сусіди помітили дим, що йшов із вікна кімнати, й викликали швидку допомогу. А вже звідти о 00:20 сигнал про пожежу надійшов до служби порятунку «101».

Для ліквідації загорання на місце події прибули вогнеборці з 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 00:57 їм вдалося локалізувати пожежу й о 01:12 – остаточно приборкати стихію. У житловій кімнаті, що стала осередком пожежі, бійці ДСНС виявили тіло 46-річного мешканця будинку.

Імовірно, загорання виникло внаслідок короткого замикання електропроводки в кімнаті будинку. Як наслідок, полум’я знищило частково крівлю та стельне перекриття, міжкімнатні двері, підвісну гіпсокартонну стелю, меблі та побутову техніку. Крім цього, було пошкоджено стіни житлової кімнати й міжкімнатну дерев’яну перегородку на площі 2,5 кв. м. Сума збитків, завданих пожежею, наразі встановлюється.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку мирні баталії ...
Наступна новина: В Закарпатській області під ...

КОМЕНТАРІ