В Закарпатській області цьогоріч на дорогах краю в 165 ДТП загинуло 30 чоловік і 197 травмовано

В Закарпатській області цьогоріч на дорогах краю в 165 ДТП загинуло 30 чоловік і 197 травмовано

13.05.15 09:34 0 626
За чотири місяці поточного року в області трапилося 165 дорожньо-транспортних пригод, в яких 30 людей загинуло та 197 травмовано. За аналогічний період минулого року трапилося 179 ДТП, в них 41 людина загинула та 206 травмовано.

Основними причинами скоєння автопригод, які складають найбільшу відсоткову ставку, є порушення правил маневрування, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння та перевищення безпечної швидкості руху.

Протягом вказаного періоду на території Закарпатської області трапилася 1 ДТП з тяжкими наслідками, в якій 3 людей загинуло. За аналогічний період минулого року було скоєно 2 такі ДТП, в якій 4 людини загинули та 5 отримали тілесні ушкодження.

За словами начальника УДАІ УМВС полковника міліції Михайла Бойчука аварійність в області знизилася, також менша кількість ДТП за участю дітей – за чотири місяці поточного року таких пригод сталося 29, в них 3 дітей загинуло та 30 травмовано. За таки й же період минулого року таких ДТП було 39 в них 4 дітей загинуло та 38 травмовано.

Шановні водії та учасники дорожнього руху! Державтоінспекція звертається до кожного з проханням не втрачати пильність на автошляхах. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Бережіть своє здоров'я та життя! Адже тільки спільними зусиллями ми зможемо і надалі знижувати аварійність та зберігати людські життя.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Перспективи розвитку ...
Наступна новина: В Луцьку інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ