В Житомирській області вогнеборці загасили пожежу в господарчій будівлі

В Житомирській області вогнеборці загасили пожежу в господарчій будівлі

13.05.15 09:57 0 525
11 травня о 12:15 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі, що розташована в с. Бондарі. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка господаря палаючого приміщення. Жінка поралася на дворі по господарству і побачила, що із сусідського подвір’я йде густий дим. Вона негайно викликала надзвичайників і побігла перевірити, що ж трапилося, адже знала, що власником палаючого майна є літній дідусь.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику, полум’ям було охоплено дах сараю. Враховуючи суху та вітряну погоду, вогонь міг перекинутися на житлові будинки, що розташовані у кількох метрах від осередку займання. Однак завдяки умілим діям бійців ДСНС вже о 12:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 12:55 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 16 кв м покрівлі приміщення та 1 центнер сіна.

За попередньою версією, причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі. Наразі усі обставини події з’ясовуються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ