У місті Дубно запрацювало відділення ПриватБанку в новому покращеному форматі обслуговування

У місті Дубно запрацювало відділення ПриватБанку в новому покращеному форматі обслуговування

13.05.15 23:22 0 880
Віднедавна дубенчани отримали можливість банківського обслуговування в оновленому відділенні ПриватБанку, яке було передислоковане в нове приміщення, що по вулиці Мирогощанській 1.

За словами директора Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрія Якиміва: “В той час, як деякі банки згортають обслуговування клієнтів у районних центрах, ми навпаки розвиваємося та оновлюємося. Попереднє приміщення не відповідало сучасним критеріям якісного банківського обслуговування. Крім цього ми вирішили відгукнутись на звернення наших клієнтів та для зручності переїхати в нове приміщення по вулиці Мирогощанській. Сьогодні Дубенське відділення №5 ПриватБанку - це зразок сучасної банківської установи створений для якісного обслуговування наших клієнтів”.

Нові відділення ПриватБанку створюються в сучасному та зручному стилі. Робочі місця працівників у відділеннях розміщені у форматі відкритого простору без кабінетів та коридорів, а обcлуговування клієнтів проводиться за спеціальними круглими столами на планшетах. Планшет облаштований усіма мобільними додатками ПриватБанку, за допомогою яких працівники банку можуть надавати клієнтам різні послуги – від оформлення карток, депозитів, страховок до купівлі залізничних квитків, квитків на літак чи автобус. А із заміною звичайних столів на круглі клієнти мають змогу безпосередньо знаходитись біля працівника банку і стежити за кожним його кроком у виконанні операції.

Така наглядність операцій допомагає клієнтам і самим навчитись проводити платежі через термінали та Приват24. Також, у будь-якому відділені ПриватБанку на мобільний телефон клієнта можна завантажити і налаштувати додатки для платежів ПриватБанку і навчитись ними користуватись.

На відділенні за адресою м. Дубно, вул.Мирогощанській, 1 раді бачити клієнтів у будні з 8.30 до 17.30 години без обідньої перерви. Загалом на Рівненщині клієнти Північно-Західного РУ ПриватБанку можуть обслуговуватись у 58 відділеннях, 168 банкоматах та здійснювати операції у понад 326 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ