Євровікторина до Дня Європи на радіостанції «Луцьк»

Євровікторина до Дня Європи на радіостанції «Луцьк»

14.05.15 15:07 0 529
16 травня 2015 року Луцьк перетвориться на острівець європейськості та культурного різноманіття. Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки стане майданчиком, де зосередяться заходи приурочені святкуванню Дня Європи у Луцьку.

Однак, у кожного бажаючого є чудова можливість приєднатися до «європейського марафону» уже завтра, адже радіостанція «Луцьк» розпочинає серію радіовікторин на європейську тематику. Питання включатимуть три рівні складності і стосуватимуться історії ЄС, європейських інституцій, програм, що реалізуються Європейським Союзом та інших цікавих фактів, пов'язаних з європейськими країнами. Окремий цикл питань буде присвячений розвитку відносин поміж Україною та ЄС, підписанню Угоди про асоціацію та її перевагам для українців. Ефіри відбуватимуться 13, 14, 15 травня з 14-15.00 год, 16-17.00 год, 19-19.30 год.

Переможці євровікторини отримають подарунки, люб'язно надані дипломатичними представництвами іноземних держав в Україні, зокрема, Генеральним Консульством Республіки Польща у місті Луцьку, Представництвом Європейського Союзу в Україні, Посольством Федеративної Республіки Німеччини, Посольством Литовської Республіки, Посольством Королівства Нідерландів, Посольством Королівства Швеції, Чеським центром в Києві. Окрім того, єврознавці будуть нагороджені сертифікатами на безкоштовне відвідування закладів ТРЦ «ПортCity». Не вагайтесь – долучайтесь та робіть крок на зустріч Європі!

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 855 тисяч людей зі ...
Наступна новина: В Україні з’явиться перший ...

КОМЕНТАРІ