У Луцьку відбудеться творчий конкурс “Моя іграшка”

У Луцьку відбудеться творчий конкурс “Моя іграшка”

14.05.15 14:45 0 556
У рамках сімейного фестивалю Family Fest Picnic, що відбудеться 13 червня, стартує творчий конкурс «Моя іграшка».

Участь у ньому можуть взяти діти до 10 років включно. “Вони мають створити малюнок, в якому втілять свою мрію про найвеселіші, нереально круті іграшки (чи ігровий дитячий майданчик, атракціон). Фантазії немає меж! Головне — це щирість, намальована з захопленням”, - заявляють організатори.

Вибрана робота стане символом соціального проекту з оновлення дитячих майданчиків Луцька. Символ буде нанесено на картонні фоторамки, пластикові корзини для пікніка, повітряні кульки, футболки, інше. Перераховані речі буде представлено на FamilyFestPicnic 13 червня в РК Рестпарк. Кошти від продажу матеріалів з символом проекту будуть вкладені в оновлення та реконструкцію дитячих майданчиків у нашому місті.

Окрім популярності, переможець конкурсу отримає в подарунок футболку з символом, сімейну фотосесію в тій самій футболці, сімейне запрошення all- inclusive на масштабний FamilyFestPicnic. Також переможця чекають гарні подарунки від партнерів свята.

Всі малюнки, що надійдуть на конкурс, будуть представлені на FamilyFestPicnic.

Конкурс триває до 31 травня 2015 року.

На електронну адресу ffpicnic@gmail.com потрібно надіслати: малюнок дитини в електронному форматі, фото дитини з її малюнком, ПІБ, дату народження дитини та контактні дані.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті пройшов ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ