В Житомирській області через дитячі пустощі з вогнем згоріло близько 8 тон сіна

В Житомирській області через дитячі пустощі з вогнем згоріло близько 8 тон сіна

14.05.15 14:21 0 495
11 травня о 14:22 на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль надійшло повідомлення про займання копиці сіна, що знаходиться на одній із вулиць районного центру.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що горить 4 копиці сіна. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС пожежу вдалось локалізувати о 15:00 та остаточно ліквідувати о 19:40. Вогнеборці також не допустили розповсюдження вогню на житлові будинки, що розташовані в декількох метрах від осередку займання.

Як з’ясувалось, займання виявила сусідка, яка проживала неподалік. Жінка розповіла, що в копицях часто грались діти. Вона неодноразово попереджала їх про небезпеку. Проте усе марно.

Коли мешканка побачила густий дим, а через декілька секунд і вогонь, вона також примітила кількох дітей, які вибігали з середини копиці. Їх вік становив приблизно 3-5 років. На щастя, ніхто не постраждав. Проте вогнем знищено близько 8 тон сіна.

За попередньою версією займання сталось через дитячі пустощі з вогнем. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню.

Шановні громадяни! Ми часто забувають, що дітям притаманна дитяча допитливість. Сірники, запальнички, газові і електричні прилади викликають у них підвищений інтерес. Щоб уникнути пожеж від дитячих пустощів з вогнем, Управління ДСНС у Житомирській області закликає Вас виконувати наступні заходи: навчайте дітей елементарним правилам поводження з вогнем; не залишайте дітей наодинці з ввімкнутими в електромережу електроприладами; запальнички, сірники та інші предмети, що легко займаються зберігайте у недоступних для дітей місцях.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Мистецький ...

КОМЕНТАРІ