На Хмельниччині об’єднання та укрупнення громад – децентралізація в дії

На Хмельниччині об’єднання та укрупнення громад – децентралізація в дії

14.05.15 15:20 0 480
Процес децентралізації та впровадження адміністративно-територіальних змін набрав на Хмельниччині активних обертів. Так, під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка спільно з колективом регіонального офісу реформ, під керівництвом Сергія Яцковського, відбувся черговий раунд обговорення зазначеного питання.

На нараді представники усіх територій (районів та міст обласного значення) презентували плани адміністративно-територіального реформування. Колегіально учасники наради розглянули можливість входження тих чи інших сільських та селищних рад до складу районних центрів, а також варіанти укрупнення сільських рад.

Варто зазначати, що на даному етапі розглядаються пропозиції ініційовані самими суб'єктами об'єднання, тобто процес зовсім не диктується, а проводиться на добровільних засадах. В той же час, робоча група співставляє надані пропозиції з рекомендаціями Кабміну щодо доцільності об'єднання громад. В результаті Хмельницька область незабаром зможе отримати нову потенційну адміністративно-територіальну карту.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ