Діти уже можуть надсилати роботи на конкурс «Просто небилиці-2015»

Діти уже можуть надсилати роботи на конкурс «Просто небилиці-2015»

14.05.15 17:22 0 744
Роботи на Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «Просто небилиці» приймаються з 2 квітня до 20:00 20 жовтня. До участі запрошують дітей віком 5–16 років.

Про це повідомляє прес-служба організатора конкурсу Львівського обласного благодійного фонду «Торба».

«Просто небилиці» – це конкурс дитячих ідей, де журі оцінює не вміння малювати, а оригінальність задуму роботи. У проекті можуть брати участь діти віком від 5 до 16 років. Малеча змагається у трьох вікових категоріях: 5-7 років, 8-12 років та 13-16 років.

Проект стартував 2011 року за ініціативою International Association of Culture and Art. Завдяки партнерам кращі роботи конкурсу презентували в Україні, Польщі, Німеччині, Франції, Швейцарії, Італії.

Щороку на запрошення IACA до кваліфікаційної комісії залучено дев’ять фахівців з галузі образотворчого та декоративного мистецтва, зокрема художників, мистецтвознавців, критиків мистецтва. Склад комісії щороку повністю оновлюється: трьома особами зі Львова, трьома – з регіонів і трьома – з-поза меж України. Усі роботи члени журі оцінюють одноосібно. Результати переглядів опрацьовує уповноважена IACA лічильна комісія. Оголошення результатів відбувається у день відкриття виставки кращих робіт.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За січень - квітень 2015 ...
Наступна новина: На Вінничині у кримінальних ...

КОМЕНТАРІ