Майданівці об’їдуть на велосипедах Європу і Америку,аби зупинити війну на Донбасі

Майданівці об’їдуть на велосипедах Європу і Америку,аби зупинити війну на Донбасі

14.05.15 14:00 0 595
25 учасників Революції гідності 26 квітня велосипедами вирушили з козацької столиці – Батурина – на захід, відвідуючи різні міста. Вони закликають людей об'єднатися, щоб зупинити війну. Їхня мета об'їхати всю Європу і Північну Америку, аби в Україні настав мир. Василь Любарець. Фото: ZIK

Про це у коментарі повідомив організатор ходи-велопробігу Stopwar учасник Євромайдану Василь Любарець.

Він розповів, що у велопробігу беруть участь майданівці з різних куточків України. З квітня по жовтень вони подорожуватимуть світом, аби закликати різні народи допомогти Україні здолати агресора.

«Основна ідея нашої акції – це зупинити війну. Імперія, яка на нас напала, вже живиться не газовою трубою, не грошима, а кров’ю наших героїв, нашого народу. Якщо зупинимо війну, зникне живлення, імперія впаде і Україна буде від Сяну до Дону», – сказав Василь Любарець.

У кожному місті активісти роздають наклейки із закликом зупинити війну.

«Перший крок до цього (зупинення війни, – ред.) – це акція «Хвиля миру і любові». На наклейках розміщений знак «Стоп» всередині з образом людського сумління і написом 18.00. Саме у цей час, де б ми не були і що ми б не робили, ми звертаємось до Творця, щоб він зупинив війну», – пояснив активіст і додав, що мало лише простити допомоги у Бога. Потрібно також щось робити для зупинення війни: «Треба підняти людей доброї волі, які підтримували Революцію гідності у всьому світі, аби вони допомогли нам у двох питаннях: наданні зброї, аби наші хлопці не лише грудьми захищали Батьківщину, та введені блакитних касок в анексовану територію – Крим – і там, де палає війна».

Зараз активісти перебувають у Львові. Вони готуються до поїздки у Польщу. Майданівці проїдуть Європою на велосипедах. 4 липня – День незалежності США – активісти проведуть у Вашингтоні, а 27 вересня піднімуться на Говерлу. Їхня акція закінчиться 25 жовтня у Києві.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ