На Тернопіллі рятувальники спільно з представниками соціальних служб провели відпрацювання житлового сектору села Добрівляни

На Тернопіллі рятувальники спільно з представниками соціальних служб провели відпрацювання житлового сектору села Добрівляни

14.05.15 15:57 0 581
12 травня, з метою профілактики виникнення пожеж та загибелі на них людей, працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільської області спільно з представниками соціальних служб провели відпрацювання житлового сектору села Добрівляни Заліщицького району.

Під час перевірки особливу увагу приділили помешканням самотніх людей, громадян похилого віку та осіб (або родин), які потребують соціальної підтримки. Адже саме у їхніх господарствах існує підвищений ризик виникнення пожеж.

Під час рейду з мешканцями домоволодінь провели профілактичні бесіди, роз’яснили вимоги правил пожежної безпеки в побуті. Фахівці інструктували громадян з питань експлуатації електронагрівальних приладів, електромережі, приладів пічного опалення, тощо. Роздавали тематичні пам’ятки й листівки попереджувального змісту на протипожежну тематику та надавали практичну допомогу. В переважній більшості селяни охоче спілкувалися з фахівцями та уважно прислухалися до їх порад.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как увеличить член без ...
Наступна новина: Чернігів: «Даруємо радість ...

КОМЕНТАРІ