«Мистецький арсенал» збирає кошти для Центру дитячої кардіології

«Мистецький арсенал» збирає кошти для Центру дитячої кардіології

14.05.15 14:22 0 523
«Мистецький арсенал» збирає кошти для Центру дитячої кардіології Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У Києві «Мистецький арсенал» розпочав благодійну акцію «Мистецтво заради життя». До 19 травня в музейному комплексі триватиме однойменна виставка, що завершиться аукціоном.

Кошти передадуть Науково-практичному центрові дитячої кардіології та кардіохірургії. За словами директора центру Іллі Ємця, на необхідне обладнання (апарат для ультразвукової діагностики та реанімаційне місце) потрібно щонайменше шість мільйонів гривень.

На виставці представлено понад сто робіт українських сучасних художників, серед яких – Олександр Ройтбурд, Арсен Савадов, Матвій Вайсберг, Жанна Кадирова та інші. Загальна вартість творів становить близько дев’яти мільйонів гривень.

Також в експозиції – фотопроект Марії Павленко, присвячений пацієнтам Центру дитячої кардіології. Він складається з трьох частин: «Боротьба», «Повернення» і «Життя».

Це вже друга акція «Мистецтво заради життя» у «Мистецькому арсеналі». Під час минулого аукціону вдалося зібрати близько п’яти мільйонів гривень на допомогу пораненим українським військовим.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ