В Закарпатській області call-центр допоможе отримати державну підтримку на впровадження енергоефективних заходів

В Закарпатській області call-центр допоможе отримати державну підтримку на впровадження енергоефективних заходів

14.05.15 15:17 0 521
8 квітня 2015 року Кабінетом Міністрів України була прийнята постанова №231 „Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 березня 2010 р. №243 і від 17 жовтня 2011 р. №1056”, яка спрямована на стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів та встановлення (заміни) котлів, окрім газових.

Прийняття даного документу дозволить запровадити в Україні на національному рівні прозорий механізм стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів відповідно до кращих європейських практик.

Наразі визначено перелік енергоефективного обладнання та матеріалів, які можна придбати в кредит та отримати компенсацію (30% - для індивідуальних будинків, квартир; 40% - для ОСББ, ЖБК), зокрема для: утеплення фасадів, горищ та фундаментів; модернізації системи освітлення; встановлення енергозберігаючих вікон; встановлення засобів обліку теплової енергії та води; облаштування індивідуальних теплових пунктів; встановлення теплових насосів; встановлення сонячних колекторів; заміни радіаторів опалення тощо, який буде оприлюднено найближчим часом.

З метою проведення роз'яснювальної роботи в частині економічних, технічних та правових засад участі населення в програмі отримання державної підтримки на впровадження енергоефективних заходів Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України було створено Call-центр.

Call-центр з проведення роз'яснювальної роботи в частині економічних, технічних та правових засад участі населення, ОСББ, ЖБК в програмі отримання державної підтримки на впровадження енергоефективних заходів працює з 09:00 до 17:30 (крім вихідних та святкових днів), тел.: 044 292-32-57, e-mail: energoefect@saee.gov.ua.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Землі Тернопільщини ...
Наступна новина: 21 травня у Палаці культури ...

КОМЕНТАРІ