Чернігів: «Даруємо радість дітям міста»

Чернігів: «Даруємо радість дітям міста»

14.05.15 15:59 0 541
У Чернігові 30 травня до Міжнародного Дня захисту дітей відбудеться традиційна акція «Даруємо радість дітям міста».

Час проведення: з 12.00 до 13.30.

Місце проведення: парк навпроти ТЦ «Мегацентр».

Свято передбачає яскраві виступи дитячих колективів, розважальну програму від аніматорів, дитячий фейс-арт, малювання на асфальті, генератор мильних бульбашок, конкурси та вікторини. А головне - під час акції, всі бажаючі будуть мати змогу самі взяти участь у різноманітних безкоштовних майстер-класах (творчих, танцювальних, робота з гончарним кругом). Передбачено багато призів для всіх дітей.

Організатори акції - ГО «Спілка жінок м. Чернігова» та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради.

Учасники акції: Арт-студія «Колібрі», Студія «РозУмка», Магазин-студія «Макош», Обласний Палац дітей та юнацтва, Обласна благодійна організація «АРАТТА», Школа танців «Евет», Центр танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія-денс», Чернігівський філіал корпорації краси та здоров`я «ТіанДе», Танцювальний колектив «Каблучок», Центр танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія-денс», Обласний Центр народних ремесел для дітей та юнацтва, Центр розвитку «Школярик», Комп`ютерна Академія «ШАГ», Салон-перукарня «Інь Ян».

Запрошуємо всіх бажаючих на дитяче свято радості та любові.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ