ДП «Рівнестандартметрологія» оголошує про проведення Конкурсу якості продукції

ДП «Рівнестандартметрологія» оголошує про проведення Конкурсу якості продукції

14.05.15 14:07 0 604
З метою визначення кращих зразків вітчизняної продукції і послуг, підвищення їх конкурентоспроможності та популяризації досвіду місцевих підприємств, ДП «Рівнестандартметрологія» оголошує про проведення Конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» 2015 року, який щорічно проводиться на регіональному та загальнодержавному рівнях.

В рамках Конкурсу краща продукція (товари, роботи, послуги) буде визначатися за двома номінаціями «продукція» і «роботи та послуги», в кожній з яких Учасники Конкурсу розподіляються за категоріями на малі, середні та великі і сплачують відповідний реєстраційний внесок.

Запрошуємо суб'єктів підприємницької діяльності міста долучитися та взяти активну участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України -2015".

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 10 червня 2015 року.

Додаткову інформацію щодо умов участі у Конкурсі та відповідні рекомендації можна отримати за адресою: м. Рівне, вул. Замкова, б.31, т. 22-12-28 та на офіційному сайті ДП «Рівнестандартметрологія» www.csmc.rv.ua в розділі «Конкурси».

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Нацбанк відніс ...

КОМЕНТАРІ