У РІВНОМУ ЗНИЩИЛИ КЛУМБУ НАВКОЛО ПАМ'ЯТНИКА Т.ШЕВЧЕНКА ТА 
 ПОЗРИВАЛИ ПОРТРЕТИ ГЕРОЇВ „НЕБЕСНОЇ СОТНІ” ТА УЧАСНИКІВ АТО

У РІВНОМУ ЗНИЩИЛИ КЛУМБУ НАВКОЛО ПАМ'ЯТНИКА Т.ШЕВЧЕНКА ТА ПОЗРИВАЛИ ПОРТРЕТИ ГЕРОЇВ „НЕБЕСНОЇ СОТНІ” ТА УЧАСНИКІВ АТО

14.05.15 15:43 0 557
Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міста Ярослав Сахнюк, вранці о 05.30 у Рівному на майдані Незалежності невідомі особи вчинили хуліганські дії, а саме повикорчовували квіти на клумбах навколо пам'ятника Т.Шевченку, понищила портрети Героїв „Небесної сотні” та учасників АТО, а також певними діями поглумилися над пам'ятником.

- Прибувши за вказаною адресою, було помічено невідому жінку, яка знімала фотозображення «Небесної сотні» та учасників АТО зі стендів, що встановлені поблизу пам'ятника Т.Г.Шевченка. Невідомою виявилась мешканка села Корнин Рівненського району Світлана, 1971 р.н., - повідомили в СГЗ УМВС України в Рівненській області.

На місце події було направлено наряд патрульної служби та слідчо – оперативну групу.

Оглядом місця події було встановлено, що вирвано квіти з клумб, що знаходяться з чотирьох сторін пам'ятника та розкидані навколо монумента.

За попередніми даними жінка являється душевно хворою, в зв'язку з чим її було передано бригаді СШМД м. Рівне для обстеження та надання відповідної медичної допомоги.

Після даної події начальником Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Василем Зелінським розглядається питання щодо внесення змін в розстановку сил та засобів міліції по забезпеченню охорони громадського порядку в центральній частині міста.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині день ...
Наступна новина: У Львові водій вантажівки ...

КОМЕНТАРІ