Подарунок зі сходу України (+фото)

Подарунок зі сходу України (+фото)

14.05.15 14:50 0 691


Під час зустрічі зі школярами Дядьковицької школи Рівненського району працівники Державтоінспекції вручили директору навчального закладу подарунок зі сходу України.

Гарною нагодою для вручення фото-подарунка від учасників АТО стала зустріч працівників ДАІ з вихованцями Дядьковицької школи Рівненського району.

У грудні минулого року керівник обласної Державтоінспекції Олександр Семенюк з підпорядкованим йому особовим складом вирушив на схід України для виконання поставлених завдань. На прохання волонтерів з Рівненщини працівники ДАІ передали допомогу бійцям у зону антитерористичної операції у місто Дебальцеве.



Крім найнеобхіднішого захисники держави отримали і неочікувані подарунки – миколайчики від учнів Дядьковицької ЗОШ. Будучи приємно враженими небайдужістю дітей та їх підтримкою воїни АТО подякували і попросили керівника Рівненської Державтоінспекції передати дітям фото на згадку. Адже саме заради світлого майбутнього наших дітей вони і захищають цілісність Батьківщини.

— Я така вражена і одночасно вдячна за те, що наші «миколайчики» все ж таки потрапили до бійців, які боронять кордони нашої держави на сході. Ми їх робили всі разом і молодші і старші діти. Я навіть не очікувала отримати такий цінний і дорогий подарунок, — наголосила директор Дядьковицької загальноосвітньої школи I-III ст. Марія Михальчук.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ