Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури

14.05.15 17:50 0 557
Український центр оцінювання якості освіти визначив пороговий бал «склав/не склав» з української мови і літератури. За результатами статистично-математичних розрахунків членам комісії було запропоновано встановити пороговий бал для тесту з української мови і літератури на рівні 25-ти балів. У цьому разі його б не подолали 13,3% учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Члени експертної комісії після обговорення прийняли рішення знизити пороговий бал до 22-ох тестових балів, що дасть можливість його подолати 91,6% учасників зовнішнього незалежного оцінювання. У зв'язку із прийнятим експертною комісією рішенням про зміну розрахунку порогового балу результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури оголошені 13 травня.

У разі незгоди з отриманим результатом абітурієнт має право подати апеляційну заяву. Апеляційна комісія прийматиме до розгляду апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання української мови і літератури, подані до 24 год. 00 хв. 17 травня 2015 року.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Кримські татари хочуть ...

КОМЕНТАРІ