Юні лучани - переможці обласної «Футболоманії»

Юні лучани - переможці обласної «Футболоманії»

15.05.15 14:09 0 591
12 травня 2015 року у м. Володимир-Волинський на спортивних майданчиках СОКу «Олімп» відбувся ІІ-й дитячий обласний фестиваль з дворового футболу «Футболоманія» серед юнаків та дівчат не старше 2005 року народження.

Організаторами проведення спортивного заходу були: Волинський обласний та Володимир-Волинський міський центри фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та Федерація футболу Волині.

Фестиваль проводиться щороку з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом за місцем проживання та відпочинку, популяризації дворового футболу за місцем проживання та налагодження, сприяння та зміцнення зв'язків між організаціями, що підтримують розвиток масового футболу.

У фестивалі брало участь 12 команд з міст Луцька, Володимир-Волинського, Устилуга та Нововолинська.

Юні лучани, команда Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх», вихованці спеціаліста центру Юрія Остромецького, здобувши усі перемоги над своїми суперниками, виборола перше місце. На другому місці команда «Олімп - 2005» м. Володимир-Волинський, а третє у команди «Космос» також з м. Володимир-Волинський.

По завершенні фестивалю команди, переможці і призери були нагороджені кубками, грамотами та призами, а учасники команд – медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та спонсорів.

Окремо пам'ятними призами були відзначені переможці в різних номінаціях. Зокрема в номінації «Кращий воротар» нагороду отримав лучанин Владислав Власюк.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернігів: Чи варто ...

КОМЕНТАРІ