На Хмельниччині в М’якотах відкрито меморіальну дошку на честь односельчан,які загинули в АТО

На Хмельниччині в М’якотах відкрито меморіальну дошку на честь односельчан,які загинули в АТО

15.05.15 12:44 0 718
14 травня на території М'якотівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся меморіальний мітинг на якому було відкрито меморіальну дошку в пам'ять про воїнів, випускників цієї школи, що загинули на сході України у ході проведення антитерористичної операції, Володимира Чепелюка та Олександра Мамлая.

На жаль, безжалісна війна підступно забирає з наших рядів кращих – справжніх патріотів України, які, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність рідної держави, гинуть на бойовому посту із зброєю в руках, відходячи у Вічність… Серед них: Чепелюк Володимир Миколайович, (14.05.1992 - 03.07.2014 р.р.), сержант з матеріального забезпечення аеромобільної десантної роти 80-ї окремої аеромобільної бригади, похований в с.М'якоти, посмертно Указом Президента України від 8 серпня 2014 року № 640/2014 нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, та Мамлай Олександр Анатолійович, (07.08. 1988 - 26.09. 2014 рр.), с.М'якоти, солдат, водій їдальні взводу матеріального забезпечення в/ч ПП 4742, похований в с.М'якоти.

Щоб вшанувати пам'ять загиблих героів учнівським та педагогічним колективами, за підтримки громади села, було вирішено встановити на фасаді будівлі школи меморіальну дошку. На церемонії відкриття були присутні: голова Ізяславської районної державно адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Михайло Борисюк, М”якотівський сільський голова Сергій Залєвський, батьки, близькі та родичі, бойові побратими, друзі і однокласники, односельчани і учні школи, односельчани.

Представники влади у своїх виступах висловили щирі слова вдячності і пошани батькам, родичам, вчителям, за те що зростили таку особистість, справжнього героя нашого народу.

Батьки Володмира Чепелюка та Олександра Мамлая відкрили меморіальну дошку на честь їх синів та перші поклали до неї квіти.

Представники духовенства Ізяславського бгаочиння Української Православної Церкви освятили меморіальну дошку та здійснили поминальну літію за всіма загиблими за свободу та незалежність України в ході проведення антитерористичної операції.

Також всі присутні на заході вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали до меморіальної дошки квіти.

По завершенню заходу батьки, рідні, бойові побратими, група учнів школи поклали квіти до могил Володимира Чепелюка та Олександра Мамлая.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Урочистим нагородженням ...

КОМЕНТАРІ