На Тернопіллі до Дня науки відзначено кращих науковці

На Тернопіллі до Дня науки відзначено кращих науковці

15.05.15 11:50 0 579
Науковців краю, викладачів, аспірантів та студентів відзначено спільними грамотами Тернопільської обласної ради та облдержадміністрації.

Їх вручали голова обласної ради Василь Хомінець та в.о. заступника голови ОДА Іван Бабійчук. Вітаючи присутніх очільник облради, зокрема, наголосив: «У цьому залі зібралися і старше покоління наукової еліти Тернопільщини, і молоді вчені, студентство, аспіранти, які вносять свій значний вклад у розвиток різних галузей науки. На жаль, наукова праця ще не так пошанована у нашій державі, як вона заслуговує. Переконаний, що ситуація зміниться на краще. Адже українські науковці, у тому числі і тернопільські, уже довели, що мають величезний фаховий потенціал, сучасні інноваційні ідеї та розробки. Вірю, що українська наука ще відзначиться на світовому рівні новими відкриттями та дослідженнями. Бажаю Вам наснаги до праці та вагомих досягнень».

Василь Хомінець також наголосив на тому, що завтра, 15 травня, у драмтеатрі відбудеться презентація значної наукової праці наших дослідників – тритомного енциклопедичного видання «Тернопільщина. Історія міст і сіл».

День науки в Україні відзначається щороку у третю суботу травня. Цьогоріч професійне свято науковців припадає на 16 травня.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ