«Тернопільська університетська лікарня» є одним із найпередовіших медичних закладів області»,– вважає голова обласної ради Василь Хомінець

«Тернопільська університетська лікарня» є одним із найпередовіших медичних закладів області»,– вважає голова обласної ради Василь Хомінець

15.05.15 17:41 0 648
На цьому наголосив очільник облради під час зустрічі із ректором Тернопільського державного медичного університету імені I.Я. Горбачeвського Михайлом Кордою та головним лікарем комунального закладу обласної ради «Тернопільська університетська лікарня» Василем Бліхаром, у якій також взяли участь заступник голови облради Олег Боберський та керуючий справами виконавчого апарату Ігор Дулеба.

Василь Хомінець насамперед привітав Михайла Корду із обранням на посаду та висловив впевненість у подальшій успішній співпраці обласної ради та вузу.

Основною темою для обговорення учасників зустрічі стали перспективи діяльності та розвитку університетської лікарні.

Керівник медичного університету розповів про головну лепту, яку вніс очолюваний ним навчальний заклад у ремонт та обладнання найновішим медичним устаткуванням відділень лікарні, як то малоінвазивної хірургії, діагностичне та інші. «Отримувати передовий досвід у відділення малоінвазивної хірургії в університетську лікарню їдуть із цілої України, – підкреслив Михайло Корда. – Над впровадженням інноваційних технологій в інших відділеннях університет працюватиме спільно з лікарнею і надалі.»

Василь Хомінець наголосив на необхідності втілення інвестиційних проектів у медичній галузі краю, в тому числі в університетській лікарні. «Особливо важливо, щоб ця робота велась відкрито та прозоро. Громада Тернопільщини повинна знати про досягнення у роботі такого масштабного медичного закладу!» – переконаний голова обласної ради.

Підбиваючи підсумки зустрічі, учасники вирішили: у червні провести відкрите розширене засідання Наглядової ради університетської лікарні, на якому обговорити перспективи її подальшої діяльності.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ