На Рівненщині працівники ДАІ затримали осіб,які обікрали магазин на АЗС (+фото)

На Рівненщині працівники ДАІ затримали осіб,які обікрали магазин на АЗС (+фото)

15.05.15 16:28 0 602


Про крадіжку товарів із магазину, розташованого на автозаправній станції у селі Бранів Корецького району, повідомив 42-річний оператор. Працівники ДАІ в Рівненській області оперативно затримали осіб, які підозрюються у скоєнні злочину.

Зловмисники завітали на АЗС 13 травня близько 16-ї години на автомобілі «Мерседес Бенц» темно-синього кольору з номерними знаками іншої держави. Зайшовши усередину приміщення, вони викрали із магазину продукти харчування та інші товари. Оператор АЗС повідомив працівникам стаціонарного посту №3 роти ДПС ДАІ у Корці, що невідомі особи рухаються в сторону Києва.

Транспортний засіб, який підпадав під орієнтування, працівники ДАІ помітили та зупинили безпосередньо у Корці.

Як з'ясувалося, автомобілем «Мерседес Бенц С220» керував 30-річний житель Львівської області. Крім водія, в іномарці перебувало ще троє пасажирів.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Корецького РВ УМВС України в Рівненській області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (таємне викрадення чужого майна) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років позбавлення волі. Сума нанесеного збитку встановлюється.

? Я дуже вдячний працівникам ДАІ за таку оперативність, адже за декілька хвилин після мого повідомлення про крадіжку вони затримали автомобіль, яким рухались особи, що нас обікрали, ? розповідає оператор АЗС Микола. ? Якби не вони, мені довелося б сплачувати свої кошти за вкрадений товар.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ