В Ужгороді правоохоронці розшукали викрадений «Мерседес»

В Ужгороді правоохоронці розшукали викрадений «Мерседес»

15.05.15 16:37 0 642
31-річний ужгородець,хильнувши зайвого, викрав «Мерседес» на іноземних номерах, що належить 47-річному мешканцю міста. Пяного угонщика разом із компанією товаришів спіймали правоохоронці.

До Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 47-річного мешканця місця про те, що зник його автомобіль марки «Мерседес» зі словацькими номерами. Машина була припаркована біля одного з розважальних закладів обласного центру на вул. Грушевського.

Отримавши інформацію про незаконне заволодіння транспортним засобом, його розшуком зайнялись працівники ДАІ міста спільно з співробітниками роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції.

Вже за кілька годин зниклий «Мерседес» правоохоронці помітили на вулиці Доманинській в м. Ужгороді. За кермом чужого транспортного засобу у явному стані алкогольного сп'яніння перебував 31-річний мешканець міста. Крім нього, в салоні автівки знаходилися ще троє ужгородців віком від 19 до 49 років.

Відносно нетверезого водія складено відповідні адмінпротоколи. Водночас слідчим відділом міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Викрадачу іномарки загрожує великий штраф, обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.

За інформацією Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ