У Вінниці для дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей відбулось свято «Ми – одна сім’я! Ми – одна родина!»

У Вінниці для дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей відбулось свято «Ми – одна сім’я! Ми – одна родина!»

15.05.15 10:21 0 611
Вперше у Вінницькій області з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації ініціювало проведення масштабного обласного свята «Ми – одна сім’я! Ми – одна родина!».

До участі у святі запрошено 1000 дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей з кожного району та міста обласного значення Вінницької області, які завітають до «Дитячої планети» 13 та 14 травня.

Для дітей, окрім традиційних спортивних розваг «Дитячої планети» - стрибків на батутах, лазаннях по лабіринтах, занурювань у паралоновий басейн, ковзання з гірок та багато інших, організатори підготували цікаву розважальну програму з низкою захоплюючих конкурсів, пізнавальних вікторин та безліччю призів. І, неодмінно, кожна малеча отримала з нагоди свята солодкий подарунок.

Рятувальники Вінниччини також долучились до проведення свята. Весь час, оскільки програма заходу була розрахована на кілька днів, біля місця проведення дійства на спецтехніці несли чергування бійці служби порятунку.

ГУ ДСНС у Вінницькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі встановлять ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ