Делегація від Вінницької області відвідала Республіку Білорусь (+фото)

Делегація від Вінницької області відвідала Республіку Білорусь (+фото)

15.05.15 11:00 0 559
На запрошення Слонімського районного виконавчого комітету з 8 по 10 травня 2015 року у м. Слонім Гродненської області Республіки Білорусь перебувала офіційна делегація Вінницької області. Очолив делегацію начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький.

Також до складу офіційної делегації увійшли: голова Вінницької обласної грузинської громади «Арго» та голова Вінницького обласного земляцтва білорусів.

Вінничани своїм візитом засвідчили повагу до братерського народу Республіки Білорусь. Вшанували великі подвиги учасників Другої світової війни, що відстояли волю й незалежність наших народів, приєдналися до спільно пережитої з білоруським народом трагічної історії.

В рамках поїздки, відбулась офіційна зустріч з керівництвом Слонімського районного виконавчого комітету, на якій обговорили шляхи співпраці міст-побратимів Вінниці та Слоніма, а також вінничани взяли участь в урочистостях з нагоди святкування 70-ліття Великої Перемоги та святкуванні Дня Державних символів Республіки Білорусь в 11 механізованій бригаді м. Слонім.

Начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації І. Салецький від імені обласної державної адміністрації привітав білоруський народ з 70-літтям Великої Перемоги.

«Цей день для всіх нас був і залишається самим світлим, урочистим і значимим. В ньому – вся міць та сила духу і велич простих людей, які об'єдналися в тяжку годину і відстояли рідну землю. Немає такої родини ні в Білорусії, ні в Україні, ні в Росії, ні в Грузії, де б не звучало відлуння війни. Наші народи, несучи страшні втрати, вистояли та перемогли. Ми всі, будь-якою ціною, від покоління до покоління повинні берегти пам'ять про тих, хто захищав рідну землю, передавати правдиву історію цієї війни і роль наших народів у перемозі над найбільшим злом - фашизмом!» – наголосив Ігор Салецький.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині сучасні ...
Наступна новина: Львівщина: на Бродівщині ...

КОМЕНТАРІ