Чернігів: Спартакіада депутатів рад різних рівнів

Чернігів: Спартакіада депутатів рад різних рівнів

18.05.15 10:38 0 556
У Чернігові проходить V обласна літня спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Традиційно урочисте відкриття спартакіади відбулося на міському стадіоні імені Ю.Гагаріна з параду усіх команд. Право підняти Державний Прапор України було надано команді-переможниці минулорічних змагань із Срібнянського району.

Учасників спартакіади привітав голова обласної ради Микола Звєрєв. Він наголосив на важливості проведення спортивних змагань, а також підкреслив, що спорт є основою здорових громад і здорової нації. Голова облради висловив упевненість, що за підсумками обласних змагань буде сформована сильна команда, яка зможе гідно представити Чернігівщину на всеукраїнській спартакіаді.

Крім того, спортивні змагання є місцем для неформального спілкування депутатів різних рад. Серед основних тем, які обговорюють народні обранці місцевих рад, за словами М.Звєрєва, є місцеві фінанси, а головне – децентралізація і об'єднання громад.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов традиційно разом із колегами вийшов на футбольне поле. Він поділився із журналістами, що головне – не перемога, а можливість поспілкуватися між собою і продемонструвати приклад здорового способу життя. "Власним прикладом демонструємо, що ми за здоровий спосіб життя. Хай молодь рівняється!", - сказав він.

На змагання прибули понад 20 команд з усіх районів та міст області. Всього у спартакіаді беруть участь майже 400 депутатів, які змагаються у 5-и видах спорту (футбол, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки).

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцьк: триває І-й етап ...

КОМЕНТАРІ