В Івано-Франківську назар Павлів розповів учням Угорницької школи як досягти успіху та стати чемпіонами

В Івано-Франківську назар Павлів розповів учням Угорницької школи як досягти успіху та стати чемпіонами

18.05.15 10:22 0 611
14 травня український рекордсмен, стронгмен Незар Павлів зустрівся з учнями Угорницької ЗШ. Назар Павлів розповів про свої спортивні досягнення та наочно продемонстрував силові вміння і навіть організував конкурси для малечі. Даний захід пройшов з ініціативи голови фракції ВО «Свобода» міської ради Романа Онуфріїва з метою пропаганди здорового способу життя та заохочення дітвори до занять спортом.

Спортивний зал школи, який два роки тому був капітально відремонтований за сприяння Романа Онуфріїва, зібрав усіх учнів школи. Усі присутні діти були в захваті від побаченого, адже богатир наочно демонстрував свої силові вміння: згинав цвяхи, арматуру, надував грілку та сідав на шпагат. Проте не одними демонстраціями рекордсмен зацікавлював молоде покоління, а пропонував дітворі також взяти участь в цікавих конкурсах. Хлопці на швидкість дмухали кульки, поки ті не луснуть, а дівчата повинні були найдовше проскакати на скакалці. Переможці конкурсів отримали грамоти, книжки «Поради чемпіона», а також подарунки від Романа Онуфріїва.

Назар Павлів наголошує, що досягнення будь-яких результатів вимагає зусиль та цілеспрямованості, особливо, це стосується спорту. «У спорті важливі регулярні та сумлінні тренування. Проте не одними силовими тренуваннями досягається результат. Спорт – це комплекс фізичних зусиль та здорового способу життя. Тільки разом, ці дві складові дадуть очікуваний ефект», - пояснив спортсмен.

Роман Онуфріїв побажав кожному досягти своїх цілей та поставлених завдань. «Бажаю кожному із вас бути богатирями та рекордсменами у різних галузях. Головне, щоб ви мали міцне здоров'я та життєву мудрість. Спорт у цьому вам тільки допоможе та дисциплінує», - наголосив депутат.

Усі присутні отримали від Назара Павліва книжки «Поради чемпіона», мали змогу сфотографуватися з чемпіоном, а також отримати автограф.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ