В Житомирській області через отруєння продуктами горіння госпіталізовано власницю палаючої оселі

В Житомирській області через отруєння продуктами горіння госпіталізовано власницю палаючої оселі

18.05.15 11:29 0 620
14 травня о 08:36 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Бердичів надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку, що розташований на одній із вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонував син власниці палаючої оселі.

По прибуттю вогнеборців до місця події, у помешканні спостерігалося незначне задимлення, а в кімнаті, де перебувала господиня із сином, тліли ліжко та постіль. Рятувальники негайно допомогли чоловіку вивести його матір із будинку. На дворі вже на постраждалу чекала карета «швидкої допомоги». Жінку було госпіталізовано до Бердичівської міської центральної лікарні з діагнозом: отруєння продуктами горіння.

Завдяки вмілим діям надзвичайників вже о 08:46 пожежу вдалося локалізувати, а о 08:52 – повністю ліквідувати. Внаслідок події полум’я устигло знищити лише матрац та постільну білизну. З’ясувалося, власницею житла є 78-річна бабуся. Вона є інвалідом і практично не пересувається. За нею наглядає син. Коли чоловік тимчасово залишив матір саму, вона поклала запалений сірник та кинула його на ліжко. Завдяки тому, що син вчасно повернувся додому вогонь не встиг поширитися оселею.

За останньою інформацією, 15 травня після ранкового обстеження постраждалу виписали з лікувального закладу та відпустили додому під догляд сина.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дрогобичі ОСББ ...
Наступна новина: Волинські активісти разом ...

КОМЕНТАРІ