В Луцьку у дворах багатоквартирних будинків відновлюють спортивні майданчики

В Луцьку у дворах багатоквартирних будинків відновлюють спортивні майданчики

18.05.15 10:28 0 574
Особливу увагу у своїй роботі міський голова Микола Романюк приділяє ремонту дворів. Він неодноразово наголошував на необхідності комплексного підходу до таких робіт, аби було відновлено не лише дорожнє покриття, а й приведені у належний стан тротуари, зовнішнє освітлення та встановлено ігрове обладнання і спортивні майданчики.

Такі роботи проводилися у дворі будинків на проспектах Соборності, 13 — Молоді, 23. Працівники ТзОВ “Луцька ДПМК” завершили роботи з асфальтування тротуарів і проїжджої частини.

Нині тривають роботи з облаштування спортивного та дитячого майданчиків на прибудинковій території на проспектах Соборності, 13 — Молоді, 23. Для найменших мешканців двору встановлено нові гірки, гойдалки та інше ігрове обладнання.

За словами директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, на прохання мешканців цих будинків облаштовують поруч й спортивний майданчик. Він зазначив, що колись тут був такий об'єкт. Зараз працівники Товариства “М.Ж.К.” проводять підготовчі роботи, встановлюють стовпи під огорожу. Земляні роботи і влаштування гравійного покриття робитимуть представники ТзОВ “Бетон Брук Сервіс”. Іван Кубіцький наголосив, що тут будуть встановлені футбольні ворота, баскетбольні щити. Орієнтовна вартість робіт — 60 тисяч гривень. Триватимуть роботи приблизно два тижні.

Іван Кубіцький зазначив, що цьогоріч заплановано відремонтувати 35 дворів, у яких є шість спортивних майданчиків. Тож всі вони будуть відновлені.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники запросили ...
Наступна новина: На Львівщині визначили ...

КОМЕНТАРІ