Волинська область: рятувальники разом із освітянами провели День цивільного захисту для школярів міста Каменя -Каширського

Волинська область: рятувальники разом із освітянами провели День цивільного захисту для школярів міста Каменя -Каширського

18.05.15 13:53 0 641
15 травня у навчально-виховному комплексі №1 міста Каменя-Каширського працівники ДСНС провели «День цивільного захисту».

Учасниками заходу стали всі члени шкільної спільноти: від першачка до директора школи. Під час проведення заходу рятувальники та освітяни використовували різні форми навчання - уроки з основ цивільного захисту, проведення евакуації працівників та учнів школи, показ аварійно рятувальної техніки.

Під час зустрічі рятувальники розповіли учнівській молоді, які можливі небезпеки можуть їх чекати та як правильно їх уникнути.

«Сподіваємося, що ці навички дітям не знадобляться і вони ніколи не стануть учасниками надзвичайної події. Проте повторення правил пожежної безпеки та дій під час надзвичайних ситуацій ніколи не завадить. - Прокоментував подію працівник Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області Віталій Мартинюк. - Тож День цивільного захисту у школах дуже доречний, особливо напередодні літніх канікул».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Презентували тритомне ...
Наступна новина: У Нью-Йорку продали з ...

КОМЕНТАРІ