Коледж технологій,бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки відсвяткував 50-річчя від Дня заснування

Коледж технологій,бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки відсвяткував 50-річчя від Дня заснування

18.05.15 14:14 0 787
Вчора у колежі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулась урочиста академія з нагоди відзначення 50-річчя від Дня заснування навчального закладу.

Зі знаменною датою працівників та студентів закладу привітав заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. Він зачитав вітальний адрес від Луцького міського голови Миколи Романюка: “Це свято об'єднує всіх, хто зростав у лавах закладу. коледж – це сучасний навчальний заклад із значними здобутками, власними традиціями та інноваціями у вихованні й навчанні кваліфікованих фахівців для багатьох сфер та галузей. Викладачі та випускники коледжу зробили значний внесок у розвиток вітчизняної освіти.

Бажаю усьому колективу коледжу щастя, здоров'я, невичерпного натхнення, творчої уяви та оптимізму”.

“Вірю, що професіоналізм викладачів, жага студентів до навчання принесуть свої плоди для розвитку і блага оновленої України. Нехай усі Ваші починання увінчуються успіхом, хай Ваші домівки обминають життєві негаразди, а Ваші серця завжди зігрівають людська довіра та любов”, - йдеться у вітальному адресі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Черговий зведений загін ...

КОМЕНТАРІ